Az igazi olasz életérzés

Az utóbbi időben félre kellett tenni a hosszútávú terveket és elfogadni, hogy csak az adott nap fejleményeire koncentrálhatunk.

A jelen apró örömei ezért egyre nagyobb szerepet kaptak az életünkben.
Ámbár Magyarország nem tartozik a nagy kávés nemzetek közé, naponta legalább 2 csésze kávét elfogyasztanak itthon is.

Mint tudjuk, az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz kávét igyon az ember!

A Félegyházi Pékség is szereti a kávét. Olyannyira, hogy Gulyás Gergő és Gulyás Szilvia elvégeztek 8 évvel ezelőtt egy barista kurzust. A testvérpáros kávé iránti szeretetének köszönhető, hogy a Félegyházi Piknikségekben csakis a legjobb minőségű Lavazza kávé található.
                   
 
“A kávé fontos eleme a mindennapjainknak. Szerettük volna, ha minden csésze kávéban benne lenne az igazi olasz életérzés. Ezért folyamatosan fejlesztjük a kávézás élményét a Piknikségekben.” – meséli Gulyás Szilvia a Félegyházi Pékség marketing managere.
A Félegyházi Pékség per pillanat hatféle- Ristretto, Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte, Latte Machiato-  kávévariációt kínál vendégeinek, de tervben van a kínálat bővítése. Minden tejjel kínált kávé, laktózmentes verzióban is elérhető. A családi vállalkozásnak nagyon fontos, hogy magas minőségű kávét kínáljon a vásárlóinak és folyamatosan tökéletesíti azt.
 
„Nagyon sok kedves történetünk van családon belül a kávéval kapcsolatban. Nálunk mindenkinek megvan a kedvenc kávétípusa. Tudjuk egymásról, ki hogy szereti a kávéját, melyik napszakban szokta inni, és mikor esik jól a másiknak, ha felajánljuk, hogy hozunk neki egy csészével. A kávé évtizedek óta fontos szerepet tölt be az életünkben. Szeretnénk másoknak is megmutatni, hogy mennyivel finomabb a kávé, ha valaki szeretettel, és a legnagyobb odafigyeléssel készíti azt.” – emelte ki Gulyás Szilvia.
  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük