You are currently viewing 5 szerelmes film a Netflixen, ami mindkettőtöknek tetszeni fog

5 szerelmes film a Netflixen, ami mindkettőtöknek tetszeni fog

„Ha szerelem van a címében, én nem nézem!”

-hangzott el már jó pár alkalommal a férjem szájából. Aztán néha mégiscsak rábeszélem egy-egy szerelmes filmre, amit közösen nézünk meg és ő sem utálja. Mert igenis vannak jó romantikus filmek! 

Lehet, hogy a címek bénák, de minimum 5 film található a Netflixen, ami bár szerelem témájú, de nem a csöpögős, nagyon csajos kategória, hanem együtt is nézhető!

Szerelmes filmek, amik mindkettőtöknek tetszeni fognak:

Romantikus:

A szerelem asszisztensei

  

Két túlhajszolt asszisztensnek, akik egy épületben dolgoznak, az a nagy ötlete támad, hogy ha összehozzák munkamániás főnökeiket egymással, akkor nekik kevesebb munkájuk lesz. Innen indul a kalamajka! Nem volt rossz az elképzelés, de …, nézzétek meg, mi lesz a vége! 

Idilli:

Szerelem első vendéglátásra

A főszereplő hölgy otthagyja San Franciscót és a munkáját, mert megnyert egy új-zélandi fogadót. A kisváros hangulata akárcsak a Szívek szállodájában, de az üzletasszonynak kell egy kis idő, míg megbarátkozik a helyszínnel, és a ruhatárát is le kell cserélnie. Megannyi kedves lakó, főleg egy nagyon jóképű építési vállalkozó siet a segítségére, hogy felújítsa a szálláshelyet. A szexi színész ismerős lehet a Vágyak/Valóság c. sorozatból, bizony, tudom ám, hogy máris kattintasz…!

Elgondolkodtató:

Valódi szerelem

A feltörekvő fekete festő egyetlen célja, hogy ő is a versengő művészvilág részese legyen. Mindaddig, amíg váratlanul rá nem talál a szerelem. Innentől a munkát és a magánéletet is szeretné jól csinálni, ám a kettővel ugyanannyit törődnie nehézséget okoz számára. Szép és különleges szerelmes film, amit érdemes megnézni, és főként érdemes eljátszani a gondolattal, vajon mi hogyan döntenénk? 

Szórakoztató:

Szerelem inkognitóban

Adott egy gazdag fiú, Teto, aki mindent megkap, és minden lányt meghódít. Ám ezt a szerepet némileg megunja, és ezért eljátssza a városukba nyaralni érkező Paulának, hogy ő szegénységben nőtt fel. Tovább bonyolódik a helyzet, amikor a srác Rióba utazik, hogy tehetős apja cégénél vállaljon munkát álnéven. Természetesen a fővárosban újra találkozik a szőke lánnyal és folytatódik a hazudozás, aminek az oka igazából érhető…  Na, de ebbe a filmbe tényleg nem kell semmit belegondolni, akkor nézzétek meg, amikor zsong a fejetek minden mástól és csak egy kis kikapcsolódásra vágytok!

Izgalmas

Öldöklő szerelem

Katherine Heigl itt nem a cuki szöszi, hanem egészen más szerepben látható. Egy betegesen féltékeny elvált nő, aki szeretné visszakapni a férjét, hogy közösen neveljék tovább a kislányukat. A férjnek viszont már új kapcsolata van, aki igyekszik az anya-szerepben is megfelelni, de nem számított az önző és gonosz exre, akivel meggyűlik a baja. Ráadásul fény derül egy gyenge pontra, egy múltbéli titokra… Ebből indul az őrült és veszélyes terv, ami miatt végig nagyon izgalmas a film! Remek színészek és klassz program egy közös estéhez! 

A biztonság kedvéért egy pizzát/csokit/sört/bort is készíts a kezetek ügyébe, hogy tuti jól érezze magát a szerelmed is a film alatt!

Melyiket nézitek meg? És ti milyen filmet ajánlotok?

Deák-Ember Ágnes
Csak Csináld – Magadért

(kezdőkép: Unsplash, többi kép: Netflix)

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?